Tips voor het kopen van de perfecte verlovingsring

Perfecte Verlovingsring

Het kopen van een verlovingsring is een belangrijke mijlpaal voor de relatie en ook een serieuze financiële verplichting. U wilt de perfecte ring … maar u moet binnen budget blijven. Er zijn zoveel keuzes voor verlovingsringen dat de jacht overweldigend lijkt. Voor degenen die op het punt staan ​​in de verlovingsring te springen, hier zijn stapsgewijze tips bij het winkelen voor die droomring!

Stap 1: Bepaal een middelpuntsteen.
Bijna elke verlovingsring heeft een prominente middelpuntsteen. Als je geest op een diamant staat, moet je erachter komen welke vorm je voor je middelpunt wilt. Zelfs edelstenen worden aangeboden in verschillende vormen.

Als je je vinger slank wilt maken, kies dan verticale vormen zoals ovaal, peer of marquise. Ronde briljante, ovale, stralende en prinsesvormen bieden een geweldige schittering. Asscher- en smaragdgroene vormen hebben glanzende stapfacetten in hun snit; hoewel ze niet het vuur van briljante sneden uitstralen, zijn step-facetten extreem verfijnd en chic en zijn ze de perfecte look voor vintage geïnspireerde instellingen. De kussensnit is een oude vorm die ook een vintage uitstraling heeft. En hartvormige stenen voegen grilligheid en romantiek toe aan een omgeving.


Stap 2: Inzicht in de 4C’s.
Nadat je een vorm hebt bepaald, zijn de 4C’s je volgende stap! Geslepen, kleur, helderheid en karaat hebben direct invloed op de prijs van diamanten. Diamanten die zijn gecertificeerd en beoordeeld door een van de toonaangevende edelsteenlaboratoria, kunnen gegarandeerd authentiek en van kwaliteit zijn.

Stap 3: Overweeg om enkele kleuren toe te voegen.
Kleurrijke edelstenen volgen niet dezelfde beoordelingsschalen als een diamant. Let bij het winkelen voor edelstenen op kleurverzadiging en de hardheid van de steen. De tint van een edelsteen beïnvloedt de waarde ervan.


Stap 4: Kies uw metaal en instelling.
Je hebt die perfecte steen gevonden, vink hem nu aan in je lijst! De volgende stap is ontdekken welk metaal u moet kiezen voor uw instelling.

Stap 5: beslis over details.
Wilt u zijstenen naast uw middelste steen toevoegen? Of misschien wil je diamanten accenten leggen binnen de band? Het is tijd om extra details op te nemen voor een persoonlijke touch. Sommige kopers voegen graag geboortestenen toe naast een centrale diamant. Natuurlijk zien diamanten zijstenen er altijd geweldig uit. Zorg ervoor dat u een zijsteen kiest die de vorm van uw middelste steen complimenteert. Het toevoegen van een halo rond een middensteen vestigt ook de aandacht op het middelpunt.


Stap 6: Plan het voorstel!
Gefeliciteerd! U hebt de perfecte verlovingsring gekocht! Nu moet je nadenken over hoe je de vraag wilt stellen. Elk voorstel is uniek voor het paar en uw voorstel zal een herinnering zijn die een leven lang meegaat. Vergeet niet een paar foto’s te maken … en een ring-selfie!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *